MŰKÖRÖM

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  műköröm  I  c-studio


Műköröm építés

 

A kihívás, az új feladatok az, ami az igazi műköröm készítő életeleme. A művészet hétköznapi alkalmazásának ez a módja gyorsan és látványosan tud megnyilvánulni, és manapság már bárki birtokolhatja a szépséget. Tegyél próbára bennünket a fantáziáddal és legyél vendégünk egy jó kávéra vagy teára miközben a kezeid szépen lassan műalkotássá válnak.

 

A műköröm mindig az eredeti körömre kerül felépítésre a megfelelő előkezelés és fertőtlenítés után. Székesfehérváron a műköröm előkészítése kapja a legnagyobb hangsúlyt, hiszen az egészség és precizitás a legfontosabb szempont. Ha nem megfelelően van előkezelve az építeni szánt köröm, az gombásodással is járhat. Tévhit, hogy a fertőzést az okozza, hogy nem lélegzik a köröm, hiszen a körömlemez, amire a műköröm kerül egy elhalt szaruréteg. Szükségtelen a lélegzés.

 


A műköröm építése Székesfehérváron a plázától 3 percre található C-STUDIOban mindenki számára elérhető, csak be kell jönni és válogatni a kedvezmények és akciók közül. Kérj egy időpontot online felületen és munkatársaink visszahívnak.

Válassz egy neked tetsző mintát és tégy próbára minket. Ereszd el a fantáziád a műköröm építéssel kapcsolatban és helyezz rá követ, szalagot, miniatúrákat. Legyen olyan a műköröm amilyennek elképzeled. Nyugodtan rajzold meg, vagy fényképezd le azt ami tetszik és meg fogod látni milyen szépen át lehet vinni az elképzelésed a valóságba.

Szeretjük a kihívásokat és folyamatosan figyeljük az új trendeket, vizsgáljuk mindig az új technológiákat és műkörmös munkatársaink naprakészen állnak ötletekkel a számodra. Legyél különleges és legyél egyedi egy olyan műkörömmel, ami senkinek nincs, amivel folyamatosan tudsz dicsekedni, ami csak neked személyre szabottan készül, mert másoknak ugyanaz ne kerül fel.

 
 
 
 

Extrém körmök
Azoknak, akik igazán tudják mit akarnak, vagy csak megunták a hétköznapi szín és formavilágot, azoknak ajánlott az extrém körmök viselete. Az extrém körmöket tudni kell viselni. Amennyiben extrém színekkel és mintákkal rendelkezünk, nyilván az öltözködésben is vissza kell köszönjön, ám az extrém kellékkel, 3d figurák és az extrém hosszúság már erősen akadályozhat a mozgásban.