MŰKÖRÖM

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  műköröm  I  c-studio


Nézd az oldalunkat és a facebook-on is kövesd a székesfehérvári C-studio műköröm szolgáltatásait, nehogy learadj a kedvezményekről, és ne feledd, hogy minden egyes szolgáltatás igénybe vételével segíted a vak, gyengénlátó és látátssérült embertársaid, hiszen a C-studio szépségközpont az egyik fő támogatójuk.

 

KÖZALKALMAZOTTI KEDVEZMÉNY

 

Nálunk a közalkalmazottak az alábbi meglepetés kuponnal tudják a székesfehérvári a C-studio  szolgáltatásainak nagy részét igénybe venni. Az ajűndékkupont a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete ajánlotta fel a stúdió jóvoltából, amit a szervezet postai úton küldött ki az arra jogosultaknak. A kupont 2016 karácsony alkalmával állította ki a székesfehérvári C-studio szépségszalon, és a kupon érvényességi ideje 2017 január 30.  Bárki, aki eddig az időpontig leadja bejelentkezését, azaz időpontot foglal műköröm építésre, akár utána is tudjuk fogadni;
...de...
ezen időpont után már nem tudjuk elfogadni ezt a kedvezményt a szépségszalon szolgáltatásaira. 

 

 

AJÁNDÉKKUPON 30%

 

Az ajándékkupon beváltható a székesfehérvári C-studio fodrászatának legtöbb szolgáltatásaira illetve azon szolgáltatások végösszegéből 30 % kedvezmény kerül jóváírásra. A kedvezmény nem használható azonnali szolgáltatásokra, vagyis kizárólag bejelentkezés alapján vehető igénybe vagy ajándékkártya vásárlása esetén igényelhető még a kedvezmény.