MŰKÖRÖM

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  műköröm  I  c-studio


Műköröm szolgáltatások

GÉL LAKK MŰKÖRÖM

A gél lakk építés nagyon szép "vizes" hatást ad és látványra csillogó képet. A gél lakk épített műköröm több rétegben kerül felvitelre az előre megtisztított és manikűrrel szépen előkészített körömre, így nem lesz olyan merev és rugalmasságának köszönhetően tovább bírja. Ellenben hiába mondják hogy 2-3 hét, nyilván fenn is marad addig, hacsak nem végzünk túl sok házimunkát, mert ugye bármilyen anyagból készülhet a műköröm, az használat közben kopik.

PORCELÁN MŰKÖRÖM KÉSZÍTÉS

Porcelán köröm és zselés műköröm esetében mindkét körmöt ugyanúgy kell előkészíteni és a nem megfelelő felvitel következtében mindkettő buborékosodik. Amiben mások, hogy a gél UV fényre köt, míg a porcelán köröm az levegőre szárad. Mivel a kétkomponensű anyagot a porcelán köröm esetében helyben kell kikeverni, így egy kicsit hosszabb az építési idő, és a porcelán keményebb anyag ugyan de egyáltalán nem törékenyebb! Könnyebben formázható és a tartóssága nem a használt anyagoktól függ, hanem a statikailag helyes megépítéstől.

EXTRÉM KÖRMÖK KÉSZÍTÉSE

A műkörmök újabb generációiban már nincs lehetetlen és bármilyen elcseszett stílust meg lehet építeni, bármilyen giccses műalkotás megvalósítható. Az extrém műkörmök területén nincs lehetetlen csak fantázia kérdése. Hözz egy képet magaddal és jelentkezz be online! Tégy próbára minket!